Shepherd

Usch vad trött jag är trots att kl inte är så mycket. Idag har jag mamma och pappa åkt till vällingby och köpt en varm vinterjacka till mig, vi skulle ha köpt ett par vinterskor,jag ville ha uggs men om dom får vatten på sig så blir skorna helt slappa och förstörda ( Det är typ som ute tofflor som man ska ha om man bara ska gå i en kort bit i kallt och tortt väder) så jag såg ett par shepherd stövlar som inte går sönder så lätt, men de kostade väldigt mycket så  mamma och pappa är inte säkra om jag ska få dem eftersom jag brukar smutsa ner och förstöra mina skor ganska fort :P Men vi har lagt undan ett par, så kanske * hoppas hoppas hoppas*.
Idag har jag ridit också, eftersom nästan alla ponnyer var på globen horse show så fick jag rida en stor häst som heter Olivia, hon är ganska känslig så det var verkligen något annat en ponnyerna :P, hon var helt underbar, jag tror jag är kär :P

Bye bye


Badkula

Nu har jag varit hemma ett tag, New Moon var jätte bra :). I vällingby köpte jag en badkula som luktat jätte gott :) Nu börjar the simpson så jag hinner inte blogga mer nu men bloggar mer senare idag eller imorgon.

Bye bye

Twilight

Nu är jag hos saga, vi har inte gjort så mycket bara tittat på lite bloggar och sånt. Nu ska vi titta på Twilight och äta chips och godis *MUMMS*


En bild på mig från i tisdags :) *oseriös*

Bye bye


Sagadisch :D

Hihi, vet inte riktigt om det stavas så, men tror det. Just nu är jag med Saga hemma hos mig. Och sen ska vi åka hem till Saga, och då ska jag sova över där också. Men på vägen ska vi vara onyttiga och köpa massa chips och godis :) Imorron ska vi gå och se på New Moon. Och i kväll ska vi kanske titta på Twilight och äta allt gott :) Men nu måste jag packa allt jag ska ta med mig.

Bye bye

Nudelsoppa

Nu sitter jag hemma och smaskar på nubelsoppa :P. Jag måste vara i skolan typ tolv, om en timme. Jag ska vara med Saga idag efter skolan (tror jag, eller hur Saga) :D.


SUCK

jag är så jävla förbannad! Igentligen är det sjukt töntigt att skriva "arga" inlägg om någon eller några på datorn, jag vill inte ha något töntigt typ fjortis blogg krig men jag vill bara få ur mig det...
Jag fattar inte att ni säger att det e töntigt att inte publicera de ganska taskiga komentarerna som ni har skrivit på deras bloggar.Det är ju deras bloggar och de får ju göra vad de vill på SINA bloggar.
Och föresten skulle ni våga säga nått av det ni har skrivit face to face? Sluta gömma er i datorerna, det är bara töntigt ( jag vet att jag gör det nu men jag är så förbannad så jag var bara tvungen att skriva det till bloggen).
Men bara en fråga till varför beter ni er som ni gör? Jag längtar tillbaka till den tiden då vi var hela gänget...
nu har jag inget mer att säga för tillfällrt

Bye bye


Med Saga

Nu är jag hemma med Saga :)
Vi har inte gjort nåt specielt, bara tittat på Johannes underbara mac♥ ( jag tror jag är kär i hans dator :P )


Den ser ut ungefär såhär :) Modellen heter macbook pro för er som är intreserade av en ny dator :P

Bye bye. 

Hemma hos Agnes

just nu sitter jag saga och agnes hemma hos agnes, vi ska äta lunch här :).




sexy lady :P

coolingarna :D

Bye bye

(Ingen rubrik)

Nu har duschat mm efter ridningen, idag red jag Ismene :) Nu måste jag. 

Bye bye 


Sorry :(

Förlåt för att jag har glömt att, skriva på två hela dagar. nu får ni en liten sammanfattning av fredagen och lördagen. På fredagen hände...ingenting, jag hade jätte tråkigt. Jag var frisk men jag var helt slut efter svinis så jag stannade hemma. I lördags sminkade jag mig till en 80 tals tjej och tog på mig min 80 tals klänning sen så åkte jag till Agnes. Hon fyllde ju år på fredagen så vi firade henne lite vi gick och la oss ca halv 4 (jag har bara sovit 5 och en halv timme inatt :O ). Men nu ska jag gå och hjälpa till med pannkisarna som vi tjejer sak äta till brunch :).

bye bye


Platser som jag vill besöka i världen.



Jag vill åka till china och se tex den chinesiska muren.





Jag vill åka till USA och gå och shoppa och se mig omkring i NY :P.





Jag vill åka till tailand och åka runt på lång semester i landet.




Jag vill åka till Frankrike och åka upp till Eifeltornets topp i Paris.


det får räcka nu, jag kanske skriver senare idag.


Bye Bye.


Pingviner.

Jag hittade de här två söta bilderna på pingviner. Hehe jag har lagt in ganska många djur bilder nu när jag har varit sjuk men men vem bryr sig :P...





Ortoped.

Jag har precis kommit hem från ortopeden och nu är jag helt slut ( Det är ju lite jobbigt att åka in till stan och ficksa fotrigtiga sulor när man fortfarnde är lite sjuk). 
sorry att mina inlägg är lite tråkiga just nu men jag är ju sjuk och gör typ inget annat en att vila och sånt men det kommer att bli roligare att läsa bloggen när jag blivit frisk och gör nått på dagarna.
hihi hittade de här gammla bilderna på mig när jag var liten :).


lilla jag :)



Jag och pappa på midsommar :D


 Här jag sitter och äter en bulle.


Bye Bye

Isbjörn eller soffpotatis?

Sitter och gör ingenting precis som igår...
Hittade den här bilden på en isbjörn som ser ut som en rigtig soffpatatis :P



Omaka par :P

Hittade den här söta apan som troligen har fattat tycke föt den här vitatigern







Svinis.

Nu har jag fått reda på det! Jag har svinis. Jag håller ju på att bli frisk och efter det så kommer jag kommer jag att vara imun :). Jag har inget annat att berätt om idag.

Bye bye.


Igelkottar

Igelkottar är nog ett av de sötaste djuren som finns











de tre sista igelkotts bäbisarna är nyfödda ( de ser lite annurlunda ut)


Min korkade skola

Nu sitter jag och gör ingenting... HATAR att vara sjuk särskilt på helgen, jag är också väldigt besviken för att om jag vore frisk så skulle jag ha ridit Ismene<3 idag,  men nu är jag sjuk så jag måste ha tråkigt och lida ( hehe  jag är gnällaren nrumber 1 i egen hög person). Men i morgon får jag reda på om jag har svinis och det är ju bra. Men jag måste bara gnälla lite till det är sovmorgon i morgon för förra måndagen så var vi ju och badade och var tvungna att vara i skolan 7.30, så nu kommer jag missa sovmorgonen! + att jag är jävligt förbannad på min jävla cp skola som är så sjukt jävla korkade och planerar att vi ska åka till ett badhus och göra simtester just nu när svinis går och alla läkare säger att man inte ska bada på badhus för att det är jätte stor risk att bli smittad, men det skiter ju självklart skolan i och tvingar oss att bada i bacillbadhusen så nu är jag sur!!

bye bye

Jag har inte pesten för i helvete!

I dag mår jag bättre än i går :)Jag mår ju befenitift inte bra, jag blir helt slut av att gå 6 meter men det är bättre än vad det var i går och mycket mycket bättre än i förrgår. I går var jag och kollade om jag har svinis ( hehe jag har döpt om svin influensan till svinis, svin influensan låter så depremerande). Jag kommer inte att få svar på om jag har svinis förren tidigast måndag förmiddag. Men när jag skulle gå till vårdcentralen kädes det som om jag hade pesten. Jag var tvungen att gå in bakvägen, jag fick inte heller gå in i självasjuk huset innan en syster kom och hemtade mig så jag fick jag stå i en sluss och vänta så jag inte skulle frysa ihjäl mig (eftersom min pappa var hemma med mig så hade min mamma bilen och vår andra mongo bil är trasig så vi får inte använda den så tog jag och pappa taxin). Men när systern kom så hade hon´hon sånt därn mun skydd, sen så visade hon in oss i något avsides rum och gick och hemtade docktorn. Det tog ett tag innan doctorn kom, men innan så hörde man utanför hur det prasslade och när hon kom in så hade hon värsta plast rocken + munnskydd. sen så frågade hon mig lite sakar och lyssnade på hjärtat m.m. Efter det sa hon att syster skulle komma och typ ta blodprov, halsprov och näsprov. Jag visste att halsprov är obehagliga och att blodprov sticker till men jag har aldrig gjort ett näsprov och vill helst alldrig göra det igen. de stack upp en pinne som var lite längre än 2 decimeter lång upp i näsan på mig och höll kvar den där i 10 sekunder inte mysigt kan jag lova dig! Men sen skulle jag och pappa åka hem, mamma hämtade upp oss hon kom bara ett tag senare än när testet slutade men det var ändå välldigt jobbigt att vänta på henne eftersom det var svin kallt ute och jag var så sjukt trött, det kändes som om jag skulle svimma.
Jag åkkade inte blogga i går efter läkaren jag mådd sämre efter att jag hade varit där, jag hade troligen över ansträngt mig så jag berättar det här i dag i stället.

Bye bye.


Sjuk.

Förlåt att jag inte skrev igår men jag är sjuk, igår hade jag 40 grader feber. Jag mår bättre nu, nu har jag lite mer än 38 grader feber.


Trött.

jag är så himla trött, det känns som om jag kan falla ihop närsomhelst. Jag ska snart gå och lägga mig( jag hoppas jag inte får ett hostanfall i natt som jag fick i går kväll och i bilen på väg hem från ridningen). Det gick ganska bra på ridningen idag, vi tränade tölt och den hästensom jag red hade väldigt lätt för tölt.

Bye bye

söta baby uggs

herre gud vad söta <333



















Mörkt

Det är otroligt hur snabbt det blir mörkt, det börjar redan mörkna vid tre- halv fyra. Jag ska snart rida ( undrar vem jag får).  jag är också välldigt glad för jag slipper spanska läxan till imorgon, det är ju typ nationella läsdagen så vi kommer att göra andra saker på förmiddagen =) men nu har jag inte så mycket mer att skriva, om jag hinner och kommer ihåg kan jag göra ett inlägg efter att jag har kommit hem från ridningen annars så hörs vi i morgon.

Bye bye


Skolan

Nu måste jag springa till skolan.
Bye bye

God natt

Jag känner mig väldigt duktig :) jag går och lägger mig i tid, jag måste upp lite tidigare i morgon bitti för att tvätta håret men 10 min är ju inte så stor skilnad. Bloggar mer i morgon. God natt och sov så sött.

Love Hannaeb

Norge historier :D

Jag har hittat lite roliga Norge historier, läs och skratt åt vårt grannlands dummheter :D

- Varför stoppar norrmännen p-piller i näsan?
- De vill inte ha snorungar.

- Vad får man om man delar ett A4-ark i två delar?
- Ett norskt pussel.

- Varför har norrmännen pyjamas på sig när de åker motorcykel?
- För att de ligger ner i kurvorna.

- Hur gör norrmännen falska tior?
- De stryker två nollor på tusenlapparna.

- Varför äter inte norrmännen saltgurka?
- Dom får inte ner huvudet i burken!

- Varför han norrmännen dörren öppen när de sitter på toaletten?
- För att ingen ska titta genom nyckelhålet.

- Varför föddes Jesus inte i Norge?
- De kunde inte hitta tre vise män.

- Grete! Tänk idag har vi varit gifta i tolv månader.
- För mig känns det som ett helt år.

- Kan du gissa varför norrmännen inte har is i sina groggar längre?
- Nej, det kan jag inte.
- Han som kände till receptet har avlidit.

- Hur många norrmän behövs det för att tvätta en bil?
- Två. En som håller i svampen och en som kör bilen fram och tillbaka.

- Varför får Ole inte laga mat?
- Han bränner alltid vid salladen.

Nårgra är ganska tråkiga, men de allra flesta är roliga om man har min coola(?) humor :)
Jag kommer kanske komma med ännu fler roliga historier :)




Gammlastan

Igår kunde jag inte blogg för min dator har fått ett virus!! Jag hatar virus, vem vill bara förstöra för andra... Idag har jag saga och elina varit i stan. Först så gick vi runt i gammlastan och letad efter ett jätte mysigt fik som Elin hade varit på för ganska länge sedan, men vi hittade det alldrig så vi fikade på expresso hous ( tror jag det heter). Det var ganska gott :P. Sedan så gick vi och tittade lite i olika affärer men hittade inget så vi började åka hem. Vid odenplan så köpte saga lite garn. Sen när vi komm till bromma plan tog vi en buss till orangeriet och där hemtade sagas mamma mig och saga. Hon släppte av mig vid min parkering "snacka om lycksigt :P"

Ismene

På ridningen i dag red jag Ismene "my babe <3" hon var ganska pigg men det gick ändå bra =).Jag ska gå och lägga mig nu.
God natt.

Godmorgon?

I dag har jag inte gjort så mycket bara chillat lite och gjort lite sv, (mitt vackra bokomslag). Jag stör mig på att alla säger godmorgon, morgonen är ju inte "god" den är ju hemsk, den värsta tiden på dyngnet!! men men... hur har ni firat er pappa idag då? Mamma väckte mig nio i  morse, det är en tortyr som ingen borde stå ut med på en söndag,men det finns ju vissa som vaknar 9 eller tidigare på helgen. På tal om att gå upp tidigt så ska alla tjejer i klassen simma i morgon och vi ska vara i skolan ca 7.30, det är ju sjukt!! Måndagar är ju vår längsta dag och vi slutar halv fyra. I morgon blir det ju nio timar i skolaan.
Ni får se mitt bokomslag när alla har lämmnat in sina jag vill ju inte att några ska härma mig :).


...

Ja juste jag måste bara säga till er att jag älskar den Kesha med tik tok. ( jag måste skriva det någon stans så jag inte glömmer vad hon och låten heter :D)

Johannes födelsedag

Idag fyller Johannes år :), så jag mamma och pappa har åkt till peter angeliqe adina och david ( Peter är johannes pappa) Nu ska jag och agnes gå ut.
hejdå.

RSS 2.0